ELTON DŽON POKAZAO SINA (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Jan.2011, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ELTON DŽON POKAZAO SINA (VIDEO)

Mi smo srećna porodica! Ponosni roditelji Elton Džon i Dejvid Furniš pozirali su za naslovnu stranu najnovijeg izdanja američkog časopisa OK s nedavno rođenim sinom, kome su dali ime Zakari Džekson Levon.

Mi smo srećna porodica!

Ponosni roditelji Elton Džon i Dejvid Furniš pozirali su za naslovnu stranu najnovijeg izdanja američkog časopisa OK s nedavno rođenim sinom, kome su dali ime Zakari Džekson Levon.

Legendarni pevač i njegov partner >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ispričali su sve o roditeljskim iskustvima koja su stekli otkako im je surogat majka rodila sina.

- Nikad u životu neću zaboraviti taj predivni osećaj koji me je preplavio kad sam ugledao našeg Zakarija. Bio sam prestravljen, a ujedno blagoslovljen. Sasvim sam spreman da vaspitavam dete i da ga obasipam ljubavlju, ali ga neću razmaziti u materijalnom smislu - rekao je 63-godišnji Elton.

Elton i Dejvid bili su razočarani kada im 2009. godine nisu dozvolili da iz ukrajinskog sirotišta usvoje 14-mesečnog Leva i njegovog trogodišnjeg brata Artioma, koji je HIV pozitivan. Uprkos tome što nisu uspeli da im postanu roditelji, par čini sve što je može da pronađe dom za te dečačiće.

- Užasno se osećamo, stalno nailazimo na odbijanje, ali nećemo odustati sve dok Levu i njegovom bratu ne nađemo siguran dom pun ljubavi - rekao je Elton.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.