DŽENIFER I DEMI REŽIRAJU FILM O RAKU DOJKE

Izvor: Kurir, 30.Mar.2011, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽENIFER I DEMI REŽIRAJU FILM O RAKU DOJKE

LOS ANĐELES - Dženifer Aniston i Demi Mur su među zvezdama koje će režirati film o raku dojke "Project Five" televizije Lajftajm.

"Project Five" činiće pet kratkih filmova koji će se baviti posledicama raka dojke. Na filmu će raditi i Ališa Kiz i Pati Dženkins.

Film će se "uz humor i dramu baviti posledicama raka dojke i njegove dijagnoze na veze i način na koji žene vide sebe, tragajući za snagom, utehom, medicinskim otkrićima i lekom", navela je Dženifer Aniston.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Glumica će biti i izvršna producentkinja filma, zajedno sa Martom Kaufman, koja je radila na njenoj seriji "Prijatelji".

Rediteljka petog dela filma još nije odabrana.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dženifer Aniston režira film o raku dojke

Izvor: SrbijaNet.rs, 30.Mar.2011

Dženifer Aniston i Demi Mur su medju zvezdama koje će režirati film o raku dojke "Project Five" televizije Lajftajm, objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj. "Project Five" činiće pet kratkih filmova koji će se baviti posledicama raka dojke. Na

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Dženifer Aniston režira film o raku dojke

Izvor: Vesti-online.com, 31.Mar.2011, 02:39

Dženifer Aniston i Demi Mur su među zvezdama koje će režirati film o raku dojke "Prodžekt fajv" (Project Five) televizije Lajftajm, objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj..."Project Five" činiće pet kratkih filmova koji će se baviti posledicama raka dojke. Na filmu će raditi i Ališa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.