Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Sep.2022, 08:55

Dvorana KCB: Dani ruskog filma u Srbiji

Od 28. septembra do 1. oktobra 2022. u Dvorani Kulturnog centra Beograda biće održani Dani ruskog filma, a reviju otvara „Bronzani konjanik Rusije„. Organizator manifestacije je ruska produkcijska kuća „ELS Production“ koja je pripremila četiri novija ruska filma i razgovore sa glumcima i drugim učesnicima u proizvodnji tih filmova. Istorijska drama na otvaranju revije Dani … Članak Dvorana KCB: Dani ruskog filma u Srbiji se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bioskopski repertoari (29. septembar – 5. oktobar 2022)

Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Sep.2022

Bioskopski repertoari aktuelni su od 29. septembra do 5. oktobra 2022. Vreme je idealno za bioskope, nove i stare filmove, kao i festivale… Opise filmova koji se prikazuju u bioskopima potražite OVDE. Bioskopski repertoari od 29. septembra do 5. oktobra 2022. (kliknite na naziv bioskopa) MTS dvorana...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.