Dve stručne IT prakse – neka bolja odluči

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Jul.2017, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve stručne IT prakse – neka bolja odluči

Studentima završnih diplomskih i post-diplomskih IT studjia se pruža neverovatna prilika – dve stručne i plaćene prakse u inostranstvu!

Prvu, kroz Global Talent program stručnih praksi, u saradnji sa kompanijom Snowball Digital u Skienu, nedaleko od Osla, Norveška, AIESEC nudi vrednom i ambicioznom studentu koji će se priključiti IT timu ove kompanije i baviti softverskim programiranjem. Radiće se na stvaranju nove linije digitalnih proizvoda ove dizajnerske kompanije, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << podrazumeva osmišljavanje, kreiranje, predstavljanje i praćenje proizvoda, a sve to u korak sa modernim trendovima. Mesečna plata iznosi 2.300 evra a smeštaj je obezbeđen!

Drugu stručnu praksu u korporaciji Rubrikk Group, sa sedištem baš u Oslu, glavnom gradu Norveške, AIESEC nudi organizovanom i motivisanom studentu koji će se, sa timom profesionalaca, baviti softverskim programiranjem za potrebe ove korporacije. Na ovoj praksi se radi na unapređivanju sajtova i olakšavanju funkcija i usluga na istim za korisnike, veb dizajnu, direktnom radu sa pojedinim korisnicima i učestvovanju u planiranje novih projekata. Mesečna plata iznosi 2.200 evra, smeštaj je obezbeđen, a poznavanje engleskog jezika je, kao i na svim ostalim praksama, neophodno.

AIESEC, najveća i najstarija studentska organizacija, koja već 69 godina ima za cilj da maksimalno ispuni ljudski potencijal i lično i profesionalno razvija mlade, i danas svakodnevno radi na svojoj misiji: do sada je, širom sveta, uspešno ostvareno preko 480.000 stručnih i volonterskih razmeni!

Dodatna usavršavanja i mnoštvo iskustava su od presudnog značaja pred kasnije stalno zaposlenje. Više o onima koji su izazvali sebe i proživeli stručnu AIESEC praksu možete videti ovde, a za sva pitanja o ovim praksama u Norveškoj ili o nekim drugim praksama, možete nam se obratiti na mejl prakse.aiesec@gmail.com i dobićete sve neophodne informacije u najkraćem roku.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.