Dugo čuvana PORODIČNA TAJNA Ane Sević ŠOKIRALA JAVNOST

Izvor: Story, 29.Nov.2018, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugo čuvana PORODIČNA TAJNA Ane Sević ŠOKIRALA JAVNOST

Ana Sević odrasla je sa mamom Danijelom, dok s druge strane, doskora nije pričala sa ocem, a iza toga se krije porodična tajna. Ana sa ocem nije imala nikakav kontakt dve decenije, nije je video ni kao bebu već kao odraslu devojku. Dok mnogi za to krive njenu majku, očigledno je da su porodične razmirice ... The post Dugo čuvana PORODIČNA TAJNA Ane Sević ŠOKIRALA JAVNOST appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OCA NIJE VIDELA 20 GODINA: Isplivali NEPOZNATI DETALJI iz života Ane Sević! Mnogi su za to krivili njenu MAJKU!

Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2018

Ana Sević odrasla je sa mamom Danijelom, dok je s druge strane, doskora nije pričala sa ocem, a iza toga se krije porodična tajna. Ana sa ocem nije imala nikakav kontakt dve decenije, nije je video ni kao bebu već kao odraslu devojku. Dok mnogi za to krive njenu majku, očigledno je da su porodične The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.