Dragana Mirković dobila poklon vredan pola miliona evra

Izvor: Story, 28.Nov.2014, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković dobila poklon vredan pola miliona evra

Poznatu pevačicu je ispred DM televizije u Požarevcu sačekao skupoceni poklon uvijen u crvenu mašnu

Dragana Mirković, foto: story press

Kako prenosi Informer, Dragana Mirković je od svog supruga Tonija Bijelića dobila novi majbah, vredan pola miliona evra. Pevačicu je skupoceni automobil ukrašen crvenom mašnom čekao pre snimanja novogodišnjeg programa ispred zgrade njene DM televizije.

- Toni me je prilično iznenadio. Mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << imamo isti takav auto, koji je udaren u saobraćajnoj nezgodi, koju smo imali u junu. Nije mnogo oštećen jer je srećom veliki i siguran. Bez obzira na to, ipak je udaren, pa je Toni uzeo novi - kaže Dragana i objašnjava zbog čega je privrežena majbahu za kojeg kaže da joj je u saobraćajnoj nesreći spasao glavu.

- Toni je zaljubljenik u automobile, a sada sam shvatila i zašto: mogu čoveku da sačuvaju živu glavu. Za taj auto ne postoji alternativa, samo on mi odgovara - rekla je Dragana.

Izvor: Informer

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.