Dolče&Gabana na sjajnoj izložbi u Milanu

Izvor: S media, 28.Jun.2010, 03:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolče&Gabana na sjajnoj izložbi u Milanu

U unutrašnjosti Palaco Marino, postavka zauzima tri velike dvorane u kojima dominiraju fotografije najpoznatijih umetnika kao i video poznatih osoba koji su uz manekene, doprineli slavi marke.

Poznati stilisti Dolče&Gabana bili su počašćeni od strane milanske opštine koja im je u svom izdanju organizovala izložbu u čast njihovog, dvadesetogodišnjeg delovanja u svetskoj muškoj modi.

- Bio sam iznenađen i radostan pa sam se otvarajući izložbu, uporedio s Pepeljugom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << - nisam mogao da verujem, izjavio je Domeniko Dolče koji ne napušta Palaco Marino pod upravom gradonačelnice Leticie Moreti.

Istaknuo je kako je postavka posveta njihovom stilu i odao počast gradu koji ga je usvojio.

- Kada sam došao s 19 godina u Milano, otvorila su mi se gradska vrata. San se ostvario, dodao je Stefano Gabana, starosedelac Milana.

Izvor: bitno.ba

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.