Doktori brane Megan: Beba je bila bezbedna

Izvor: Mondo, 12.Jul.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktori brane Megan: Beba je bila bezbedna

Vojvotkinja od Saseksa bila je na meti kritika zbog načina na koji drži bebu, doktor kaže: "Ni u čemu nije pogrešila".

Otkako je postala vojvotkinja, Megan Markl u centru je pažnje šta god da uradi ili ne uradi. Nedavno je kritikovana zbog toga što se na Vimbldonu pojavila u farmerkama, a zatim zbog načina na koji je držala bebu na humanitarnom polo meču.

Kritičari su jedva dočekali da joj upute komentare kako "ne zna da drži bebu" i kako "izgleda kao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će da ga ispusti".

Istine radi, bilo je i onih koji su je branili, a koliko su kritike uzele maha, govori i činjenica da se u priču uključila i pedijatar dr Džen Trečenberg.

"Ne postoji jedan pravi način za držanje bebe. Sve što je važno je da se pobrinete da je beba bezbedna i upravo to je i Megan radila. Držala ga je čvrsto dvema rukama. Ne plače i nije mu neudobno".

Sa tim je saglasan i dr Dejvid Hil. "Pretpostavljam da su se ljudi zabrinuli da ne drži bebi dobro glavu. Ali generalno, beba od dva meseca ima dovoljno kontrole da ne mora stalno da se pridržava glava".

Eto, lekari su začepili usta dušebrižnicima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.