Do ovakvog tela ne možete prečicom (FOTO)

Izvor: Mondo, 07.Jul.2017, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do ovakvog tela ne možete prečicom (FOTO)

Tužno, ali istinito...

Foto: Instagram/elizabethhurley1

Svaki put kad Liz Harli objavi fotku u bikiniju, ne možete da se ne zapitate kako je moguće da ta žena ne samo da ne stari, nego s godinama sve bolje izgleda.

Prošlog meseca napunila je 52 godine, a sad je "častila" fotkom na Instagramu povodom Dana bikinija...

Izgleda savršeno. Ali, bar se ne folira i lepo priznaje da ulaže mnogo truda da bi zadržala takvu figuru.

Lepa glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << otvoreno kaže da daje sve od sebe da bude što je moguće aktivnija i da se njena ishrana bazira na organskim proizvodima.

"Sama sebi stvaram pritisak, jer sam zaštitno lice sopstvene linije kupaćih kostima. Ali, s vremena na vreme, dam sebi malo oduška, pojedem neke voćne bombone koje volim. Naravno, moram i da vežbam, šetam svakog dana, pokušavam i da trčim. Iako mrzim trčanje... Ali, ne drži me mesto dugo i vrlo sam aktivna generalno", otkrila je lepotica svoje "tajne".

"Ne postoji prečica do vitkosti. Morate jako, jako da vodite računa šta jedete", iskrena je bila za "Dejli telegraf".

Pogledajte galeriju:

San svakog dečaka (FOTO, VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.