Devojke, žene u tridesetim žele da ovo znate!

Izvor: Mondo, 14.Jun.2015, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojke, žene u tridesetim žele da ovo znate!

One kažu da u tridesetim godinama života imaju jasniju predstavu o tome ko su i šta su, i imaju nekoliko saveta za devojke u dvadesetim godinama.

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

13. Otarasite se svojih "skini džins" farmerki
, to je samo jedna bespotrebna borba.

12. Ne osuđujte druge, naročito druge žene. Ne znate kakva ćete majka biti kada budete imali dete, kao ni kakva ćete ćerka biti kada vam roditelji budu stari, a ne znate >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ni kakva ćete prijateljica biti kada svojoj drugarici budete najpotreniji, dok se ne nađete u svakoj od tih situacija. Dakle, prihvatite ljude u svojoj okolini onakve kakvi su jer sigurno daju sve od sebe da budu najbolje.

11. Štedite. Odvajajte koliko god možete "sa strane" - iako vam se to sada čini malo, za nekoliko godina ćete biti zahvalni sebi što ste štedeli.

10. Kada trošite novac, imajte na umu da ćete se svojih dvadesetih godina sećati po onome što ste doživeli – uspomenama i iskustvima, a ne po stvarima koje ste kupili. Putovanja, provođenje vremena sa prijateljima i porodicom su uvek bolji izbor od kupovine “krpica”.

9. Shvatite da je najbolje za vas da koristite zaštitu tokom seksa. Informišite se o tome i o reproduktivnom zdravlju što više, biće vam korisno.

8. Sasvim je u redu što više nemate 30 prijatelja oko sebe, već recimo – pet. Nemojte sebe da krivite što niste u kontaktu sa svima jer vam zapravo nisu svi ni bili prijatelji, ali ste to tek sada shvatili. To nekoliko prijatelja koji ostanu uz vas kada ste zaista odrasli su uglavnom oni na koje ćete uvek moći da se oslonite.

7. Ne osuđujte starije žene što troše novac na kreme za bore i tretmane za zatezanje lica. Kada ugledate prvu boru na svom licu, sve će vam biti jasno.

6. Prestanite da pušite i tokom leta uvek nanosite kremu za sunčanje.

5. Imajte na umu da je osoba sa kojom odlučite da provedete život, najvažnija odluka koju ćete doneti. Život će vam biti neuporedivo lakši ako pored sebe imate nekoga ko stvarno veruje u vas i podržava vas.

4. Recite "da" novim iskustvima, a ograničite broj obaveza u kojima ne uživate. Ako provodite vreme pokušavajući da zadovoljite druge ljude, svi će biti zadovoljni – osim vas.

3. Sasvim je u redu (i poželjno) da budete fini i ljubazni prema svima, ali ne dozvoljavajte da vas ljudi iskorišćavaju – i prestanite svima da se izvinjavate za sve.

2. Ne brinite toliko zbog svega. Većina stvari isituacija zbog kojih brinete, zapravo nisu mnogo važne – shvatićete to kasnije.

1. Samo obucite taj prokleti bikini, izgledate odlično!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.