Dejana Živković: Verujem da će moja ljubav biti još jača

Izvor: Story, 30.Dec.2014, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejana Živković: Verujem da će moja ljubav biti još jača

Mada se nije oglašavala u medijima otkako joj je dečko uhapšen, manekenka a odnedavno i voditeljka Dejana Živković u iskrenom intervjuu objašnjava šta se sve tačno dešava u njenom životu.

Dejana Živković, foto: Aleksandar Krstović

Pored svoje osnovne profesije i obaveza na fakultetu, manekenka Dejana Živković (22) pronašla je vremena i za voditeljski posao kada je nedavno postala domaćin emisije Bulevar delikates na televiziji >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << B92. U jeku novih profesionalnih izazova i njen privatni život u poslednjih šest meseci bio je u epicentru pažnje javnosti jer je njen dečko uhapšen u Crnoj Gori.

Dok se hrabro bori sa svim nedaćama koje su je zadesile, u  novi voditeljski angažman upustila se sa mnogo dobrih vibracija. Svake subote uveče svojim intrigantnim najavama rekapitulira prethodnu nedelju, a u intervjuu za Story Dejana otkriva kako se oseća nakon svih promena koje su joj se desile u životu.

Story: Imate li emotivnog partnera?

- Ljubav je deo svačijeg života, pa i mog. Imam momka i zaljubljena sam već šest meseci. Volim da volim i da budem voljena. Živim od ljubavi, tražim je u svakom trenutku i to je nešto najlepše što čovek može da oseti. Bez nje sve je nekako bez veze i nepotpuno.

Story: Pisalo se da je vaš dečko uhapšen u Crnoj Gori, da li je to istina? Kako ste se tada osećali?

- U novinama se svašta piše. Istina je da je uhapšen, ali ne iz razloga koji su mediji preneli. Brzo će proći i ta kazna. Već pola godine gradimo divnu vezu i verujem da ću biti uz njega do kraja. Ljubav će nastaviti da cveta i biće još jača.

Story: Prija li vam to što vas često povezuju sa raznim muškarcima?

- Moja lepota i uspeh mnogima smetaju jer ne mogu svi time da se pohvale. Imam mnogo udvarača i naravno da mi to prija. To što me u medijima povezuju sa mnogim osobama, u većini slučajeva nije tačno i svakako mi ne ide u prilog, ali to doživljavam kao cenu slave i vremenom sam se navikla na takve stvari.

Story: Odgovara li vam slika koju javnost ima o vama?

- Ne u potpunosti, zato što javnost nije upoznata sa mojim radom u inostranstvu, studijama, kao i da sam posvećena zdravom životu. Recimo, nisam videla da su naši mediji objavili vest da je izašla moja fotografija u najprestižnijem svetskom modnom časopisu Vogue, kao i u austrijskom multikulturalnom magazinu Avida. Ali, zato je najvažnije da se objavi s kim se zabavljam.

Story: Javnost vas je prvo upoznala kao razmaženu devojku u rijalitiju Prvi srpski top model. Jeste li privatno takvi ili je to bio marketinški potez?

- Učestvujući u emisiji Top model, gledaoci su pratili moje ponašanje, odnosno način na koji sam iskazala svoju ličnost i odlučnost da kažem ne ukoliko mi nešto ne odgovara. Tada sam imala samo 18 godina, bila sam nekoliko meseci odvojena od svoje porodice  i niko nije mogao da utiče na mene. Zbog toga što sam imala svoju ličnost, postala sam idol devojčicama. Za mnoge sam bila moralni pobednik i to mi je bilo dragoceno iskustvo. Tada sam i odlučila da se bavim poslom manekena i foto-modela.

Story: Prošle godine rekli ste nam kako planirate da otputujete u SAD zbog karijere. Šta se desilo sa vašim američkim snom?

- U dogovoru sa svojim menadžerom, odlazak preko bare pomerila sam na neko vreme. Imam samo 22 godine i život je preda mnom.

Story: Vidite li sebe kao majku i suprugu kojoj su muž i deca jedina obaveza?

- Odrasla sam u porodici gde su ljubav i harmonija uvek bile zastupljene. Ona je moj oslonac i mnogo mi znači. Za sada ne vidim sebe kao suprugu i majku jer sam veoma mlada i želim da se posvetim svom obrazovanju i karijeri. Volim decu i sigurna sam da ću se u budućnosti ostvariti i na tom planu.

Story: Čije savete uvek rado prihvatate?

- Imam vrlo iskren i blizak odnos sa najmilijima, poštujem ih i volim, oni su moja podršku i sigurnost.

Story: Kako ste došli na ideju da postanete voditeljka?

- Oduvek sam volela kameru, kao i ona mene, a budući da je posao voditelja na neki način sličan manekenskom zbog nastupa pred publikom, imala sam želju da se oprobam i na televiziji pa sam s radošću prihvatila poziv sa televizije B92. Osim sadržaja koji se prenosi, iskren, prirodan i opušten izraz lica stvara poverenje i simpatije gledalaca, a da bi se to postiglo, kameru treba voleti i biti opušten pred njom. Mimo svega toga, stičem i teoretsko znanje na Megatrend fakultetu za kulturu i medije.

Story: Koliko će vaš manekenski posao trpeti zbog toga?

- Manekenski posao za mene je još izuzetno važan i ne bih ga se odrekla. Verujem da ću ga uskladiti sa radom na televiziji koja mi je izazov i gde takođe želim da se oprobam i dokažem. Profesionalna sam manekenka i model agencija Model Werk iz Hamburga i Basic model iz Zagreba. Snimila sam modne editorijale za bečki Vangardist i Avidu, italijanski Vogue, bila sam zaštitno lice Lidla u Nemačkoj, Portugalu, Grčkoj, slikala sam se za Lascana veš i kupaće kostime. Volim spotove jer osim fizičkog izgleda, dolazi do izražaja i moj talenat za glumu. Učestvovala sam u muzičkim spotovima Saše Kovačevića i Darka Radovanovića, kao i onima u Turskoj,  Libanu, radila sam kampanju za Hardees u Egiptu, bila sam i u modnom rijati šou-programu Prvi srpski top model.

Story: Može li u Srbiji danas da se živi od manekenske zarade?

- Ta zarada za sada mi pruža egzistenciju i samostalnost.

Story: Plašite li se da će vam prijatelji sa estrade zameriti zbog oštrih komentara koji su svojstveni voditeljima Bulevara?

- Ne plašim se jer emisija nema za cilj da bilo koga omalovažava. U njoj se prikazuje stvarnost onakva kakva jeste, na duhovit način i bez zlih namera.

Story: S obzirom na to da ste iz porodice intelektualaca, otac vam je diplomata, šta su vam roditelji rekli kada ste izabrali ovaj poslovni put?

- Ne samo moji roditelji, već i sestra, dede i baba, kao i članovi šire familije imaju fakultetske diplome, a među njima je i mnogo magistara i doktora nauka. Baš zbog njihove širine, imala sam podršku da sama biram put kojim ću ići i da radim posao koji volim. Upisala sam Fakultet za medije i komunikaciju i želim da ga završim. Time nisam iscrpela sve svoje ambicije i mogućnosti.

Story: Bili ste reprezentativka u atletici. Koliko vam je sport danas važan?

- Bavila sam se atletikom od svoje sedme do šesnaeste godine i osvajala brojne medalje u zemlji i inostranstvu. Tu sam stekla takmičarski duh poštujući disciplinu i principe fer-pleja. Nastojim da vodim zdrav život, redovno odlazim u teretanu i brinem o svom zdravlju i ishrani.

Razgovarala: Ksenija Konić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.