Dečko Milice Todorović napravio skandal u Zvezdama Granda

Izvor: Story, 10.Okt.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečko Milice Todorović napravio skandal u Zvezdama Granda

Miloš Paunović, dečko kojeg je Milica Todorović krila kao zmija noge, poznat je domaćoj javnosti od ranije, i to po svom, neprimerenom žiriranju u Zvezdama Granda.

Miloš Paunović, foto: Story arhiva

Naime, koregoraf je pre tri godine bio deo ekipe koja je ocenjivala kandidate, a iako je bio prilično objektivan, gnev publike je navukao na sebe kada je pobedniku te sezone Darku Martinoviću, koji je inače slabovid, zamerio zbog loše koreografije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << - Probaj da kada pevaš stojiš svedenije i mirnije. Probaj da suzbiješ tremu i da se ne klatiš s noge na nogu. Slobodno tu levu ruku upotrebi, stavi je na srce, mahni njom ka publici, otvoreno, široko. Probaj da radiš na tim stvarima, čisto radi sebe - prokomentarisao je tada koreograf, a zatim Darkov scenski nastup ocenio lošom ocenom - šesticom!

Ovaj gest Miličinog dečka izazvao je žvizduke publike, a i na društvenim mrežama i portalima njegov postupak je ocenjen kao bruka i sramota. Inače, sa druge strane, Paunović je sarađivao sa našim predstavanicima za evrovizijsko takmičenje, tako da je svoje savete o pokretu na sceni mogao da da za Ludi letnji ples grupe Flamingosi, Romale, Romali Ane Nikolić, Ljubav je svuda, koju su izvodile Moje 3, kao i za numeru Čaroban Nine Radojčić.

Pre Milice bio u šemi i sa Mirnom Radulović

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Dečko Milice Todorović u Zvezdama Granda napravio skandal!

Izvor: Svet plus, 10.Okt.2014

Dečko Milice Todorović, koreograf MiloÅ¡ Paunović, pre tri godine napravio je veliki skandal tokom takmičenja Zvezde Granda kada je tadaÅ¡njem pobedniku muzičkog Å¡oua, slabovidom Darku Martinoviću zamerio na loÅ¡em scenskom nastupu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.