Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Apr.2024, 19:27

Dečiji vaskršnji bazar na Vidikovcu

Manifestaciju Dečiji vaskršnji bazar, uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika, Vaskrsa, tradicionalno će organizovati Gradska opština Rakovica. Manifestacija za najmlađe biće održana u petak, 26. aprila 2024. od 12.00 do 17.00, na platou kod Mekdonaldsa na Vidikovcu. Dečiji vaskršnji bazar tradicionalno počinje dečijom radionicom od 12.00, dok je u 14.00 za mališane pripremljena predstava iznenađenja. Već od … Članak Dečiji vaskršnji bazar na Vidikovcu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Tradicionalni vaskršnji prijem za decu u Belom dvoru (25. april 2024)

Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Apr.2024, 11:41

Prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina će još jednom biti domaćini tradicionalnog vaskršnjeg okupljanja za više od 1.000 dece. Gosti će im biti deca bez roditeljskog staranja, deca sa teškoćama u intelektualnom razvoju i socijalno ugrožena deca u četvrtak, 25. aprila 2024. u Belom...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.