Deca rođena 2012. živeće najmanje 100 godina

Izvor: Press, 13.Nov.2012, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca rođena 2012. živeće najmanje 100 godina

Svako treće dete rođeno 2012. živeće najmanje 100 godina, radiće do 70., plaćaće studentski kredit čak do 52., a venčaće se osam godina kasnije nego njihove babe i dede.

Dejli mejl prenosi da je ovu analizu napravila investiciona kompanija "Škotiš vidouz". Ova generacija je prozvana "novim stogodišnjacima".

Prema ovom istraživanju "novi stogodišnjaci" će dobiti svoje prvo dete do 31. godine. Pretpostavlja se da će veliki broj dece rožene ove godine imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jedno dete ili čak nijedno, a mnogi će za to kriviti visoke troškove života.

Ova deca će već sa 20 godina života biti suočena sa velikim finansijskim izdacima: moraće da đtede za svoj dom, otplaćivaće studentske kredite i uplaćivaće za najdužu penziju u istoriji. Radiće do 70. godine, ali će morati da obezbedi novac za još 30 godina života, jer će živeti do 100.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.