Izvor: Advertiser-Serbia.com, 28.Mar.2024, 15:42

Darko Lukić od 1. jula novi CEO Nelt Grupe

Miloš Jelić, prvi CEO Nelt Grupe, nakon 24 godine u kompaniji postaje član Nadzornog odbora, dok od 1. jula rolu generalnog direktora preuzima Darko Lukić, sadašnji izvršni potpredsednik.
U današnjem poslovnom okruženju, promene su od suštinskog značaja za dalji razvoj. Promene, urađene na pravi način, kreiraju nove prilike za rast i pozitivnu transformaciju. Ostajem u Neltu kao član Nadzornog odbora, što će mi pružiti priliku da sagledam poslovanje i doprinesem iz drugačije perspektive. Nastavljamo putem koji je pred nama sa optimizmom, hrabrošću i velikom zahvalnošću za sve što smo zajedno uradili“, poručio je Jelić.
Fokus kompanije u narednom periodu biće dalje jačanje organizacije,...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Nacionalna platforma Srbija stvara i Telekom Srbija započele stratešku saradnju

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 28.Mar.2024

Nacionalna platforma Srbija stvara i kompanija Telekom Srbija potpisale su Memorandum o razumevanju i započele stratešku saradnju u domenu kreativnih industrija kroz platformu SERBIA CREATES SCREEN čija je misija dugoročna međunarodna promocija domaćeg audio-vizuelnog sadržaja. Jedna od najvažnijih...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.