Darko Filipović se razvodi zbog Tanje Savić?

Izvor: Story, 09.Dec.2014, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Filipović se razvodi zbog Tanje Savić?

Darko Filipović nekada davno zabavljao se sa Tanjom Savić. Ali izgleda da bi to sada moglo da ga košta braka.

Darko Filipović sa suprugom Jasminom, foto: Vladimir Šporčić

Darka Filipovića bi javno prepucavanje sa bivšom devojkom Tanjom Savić moglo da košta braka. Kako Alo! saznaje, pevač i njegova supruga Jasmina su na ivici razvoda zbog afere koju pevač već mesec dana u medijima ima sa Tanjom.

- Jasmina je >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << prvo zamerila Darku što uopšte spominje Tanju. Otvoreno mu je stavila do znanja da joj se to ne sviđa. Kada je pročitala intervju u kojem je on rekao da ga ne bi iznenadilo da izađe pornić sa Tanjom, bukvalno je pobesnela. Tada je nastupila rasprava tokom koje mu je Jasmina poručila: Napuštam te dok se ne smiriš, spakovala se i sa njihovom ćerkicom Nastjom i otišla kod svojih u Leskovac - govori dobro obavešten izvor.

Kako dalje izvor navodi, Darkovoj ženi zasmetalo je i to što se u poslednje vreme sve češće sretao sa Savićevom i što su njihove zajedničke fotografije izlazile po novinama. Da nešto ne štima u Filipovićevom braku bilo je jasno i na Grand festivalu, gde se pevač pojavio sam bez supruge od koje je ranije imao podršku na svakom velikom događaju.

Na poziv novinskih ekipa pevač je izjavio da nema nikakav komentar na ove navode, te još uvek nije sigurno koliko je njegov brak zapravo u krizi.

Podsećanja radi, Darko Filipović i Tanja Savić bili su u vezi 2005. godine tokom takmičenja za Zvezde Granda. Burnu vezu prekinuli su nakon nekoliko meseci jer Filipović nije mogao da toleriše njenu ljubomoru. Posle raskida nisu ostali u korektnim odnosima, a pre mesec dana počeli su i jedno drugo da prozivaju.

Izvor: Alo!

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.