Danas počinje 25. Golden Drum

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 17.Okt.2018, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas počinje 25. Golden Drum

U ova tri dana, više od 40 izuzetnih govornika raspravljaće o izvorima i značenjima inspiracije za rešavanje novih izazova budućnosti i predstaviti primere i načine koji nam pomažu da postanemo inicijatori budućih promena. „Trudimo se da uključimo širok spektar tema pored naglaska na kreativnost, tako da to iskustvo festivala bude, što je više moguće sveobuhvatnije, i program koji tera na razmišljanje, informativan i inspirativan. Veliki deo sadržaja festivala posvećen je >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << najboljoj praksi i poboljšanju poslovnih rezultata. Iz tog razloga tražimo inspiraciju za rešavanje budućih izazova kod onih koji znaju kako najbolje otkriti kontradikcije savremenog sveta. Oni su najbolji katalizatori budućih promena„, kaže Mojca Briščik, predsednica festivala.

Posetioci će imati priliku da slušaju Sir John Hegarty, osnivača i kreatora, Bartle Bogle Hegarty, Velika Britanija; Barry Wacksman, EVP i globalni direktor strategije, R/GA New York; David Pivk, Brand komunikacijski direktor, NIKE EMEA; Jan Jelle de Boer, kreativni strateg, Media Monks, Holandija; Justin Billingsley, CEO, Publicis Emil, Velika Britanija; Stephan Loerke, Izvršni direktor, World Federation of Advertisers, Belgija; Martina Olbertova, osnivač i direktor, Meaning.Global, Velika Britanija/Češka; Mailine Swildens, Direktor, The ZOO EMEA, i još mnoge druge.

Festival će biti praćen i zabavnim prilikama za umrežavanje, počevši od prijema dobrodošlice na Golden Drum-u – Meet and Greet u sredu uveče u 20 časova. U četvrtak će posetioci imati priliku da integrišu dodir ludosti iz svoje zemlje na Wild Wild East Part by McCann Worldgroup sa početkom u 21 h. Vrhunac festivala biće gala događaj u petak uveče, gde ćemo se upoznati sa dobitnicima Zlatnog bubnja i svečano zatvoriti 25. Golden Drum.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Proglašeni finalisti Golden Drum Festivala 2018

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 17.Okt.2018

Gotovo 1200 kreativnih radova učestvuje u takmičenju za prestižnu nagradu Golden Drum, a sada je poznato koji su to radovi ušli u finale. Gala događaj koji će biti održan u petak uveče, kada će biti proglašeni pobednici Glden Drum-a je najočekivaniji događaj Festivala. Svečana ceremonija...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.