DŽORDŽ MAJKL SE LEČI U KREVETU OD 116.000 EVRA

Izvor: Kurir, 29.Nov.2011, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽORDŽ MAJKL SE LEČI U KREVETU OD 116.000 EVRA

Zamalo da manjka! Džordž Majkl, koji je prošle nedelje smešten na intenzivnu negu AKH klinike u Beču zbog teške upale pluća i srčanih problema, preživeo je zahvaljujući „svemirskom“ krevetu od čak 116.000 evra!

Zamalo da manjka!

Džordž Majkl, koji je prošle nedelje smešten na intenzivnu negu AKH klinike u Beču zbog teške upale pluća i srčanih problema, preživeo je zahvaljujući „svemirskom“ krevetu od čak 116.000 evra!

Krevet je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ekspresno dopremljen u bečku bolnicu, a lekari tvrde da je upravo to čudo visoke tehnologije pomoglo Majklu da preživi težak napad koji je za posledicu imao prekid dotoka kiseonika u krv.

Inače, specijalni krevet namenjen je teškim plućnim bolesnicima koji nisu u stanju da se pomeraju, a pacijent leži u specijalno oblikovanoj peni. Krevet se konstantno pomera s jedne strane na drugu do nagiba od 40 stepeni da bi se smanjio pritisak na bolesnikova pluća, što omogućava i bolji rad srca. Pevač je, kako prenose svetski tabloidi, stalno priključen na aparat za disanje.

Njegov dečko Fadi Favaz izjavio je da se Džordž sad oseća bolje.

- Optimističan je i iz dana u dan je sve jači!

Džordž Majkl ostaje bez glas

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Futuristički krevet za Dž. Majkla

Izvor: B92, 29.Nov.2011

Futuristički krevet vredan 100.000 funti pomaže pevaču Džordžu Majklu da se izbori sa teškom upalom pluća...On je prošle nedelje hitno primljen u jednu bolnicu u Beču, nakon što se tokom evropske turneje razboleo..."Džordž Majkl ima tešku upalu pluća i tretiramo ga kao ozbiljnog pacijenta,”...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.