DEMI MUR IMA NOVOG DEČKA

Izvor: Kurir, 02.Dec.2011, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEMI MUR IMA NOVOG DEČKA

LOS ANĐELES - Glumica Demi Mur, koja je pre dve nedelje objavila da se razvodi od kolege Eštona Kučera, navodno je već pronašla novog dečka, vlasnika kozmetičke kompanije "Borba", Skota-Vinsenta Borbu.

"Demi i Skot-Vinsent su počeli da se viđaju prošle nedelje", rekao je izvor blizak paru, preneo je sajt Radar onlajn.

"Oni se poznaju jako dugo i on je bio uz nju sve vreme dok je prolazila kroz probleme sa Eštonom", dodao je izvor, objasnivši da je Borbi veoma lako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da drži vezu u tajnosti, jer je često fotografisan kako se druži sa poznatim osobama, koje su njegovi klijenti.

Borba, koji je mlađi od Murove 12 godina, ekspert je za negu kože i vlasnik kozmetičke kuće. On je jedno vreme bio angažovan kao model marki "kelvin klajn" i "versaće".

Murova je podnela zahtev za razvog od Kučera posle vesti o njegovim prevarama.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demi Mur brzo prebolela razvod, već ima novog dečka

Izvor: Svet plus, 02.Dec.2011

Posle samo dve nedelje od kada je objavila da se razvodi od poznatog glumca Ešton Kučera, Demi Mur je ponovo srećno zaljubljena.

Nastavak na Svet plus...

Novi dečko Demi Mur je kozmetičar

Izvor: Dzungla.org, 02.Dec.2011

Dve nedelje pošto je objavila da se razvodi od glumca Eštona Kučera, Demi Mur ,se opet zaljubila. Njen novi dečko je Skot Vinsent Borba, vlasnik kozmetičeke kuće. . Dve nedelje pošto je objavila da se razvodi od glumca Eštona Kučera, Demi Mur ,se opet zaljubila. Njen novi dečko je Skot Vinsent...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.