Izvor: Luftika.rs, 04.Jun.2023, 10:05

Čuvena Samanta se vraća u kultnu seriju „Seks i grad“

Glumica Kim Katral vraća se u kultnu seriju „Seks i grad“, odnosno u HBO-ovom nastavku će ponovo tumačiti ulogu Samante Džouns.
Kako prenose mediji, Katral će se pojaviti u jednoj sceni u poslednjoj epizodi druge sezone.
Prema nekim navodima, ona u toj sceni razgovara telefonom sa Keri Bredšou (Keri Bredšo).
Manekenka sa najvećim grudima u SAD uklonila implante: „Nisam mogla da vežbam“ FOTO
Ali to nije jedini „povratak“. Naime, u seriju se vratila i kostimografkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Patriša Fild samo da bi bila angažovana oko Samantinog izgleda.
Inače, ta scena je snimljena 22. marta, i to bez bilo kakve interakcije sa glavnim glumicama, kao i sa režiserom Majklom Patrikom Kingom.
Podsećanja radi, ona je u 2019. godine u intervjuu za „Gardijen“ rekla da ne želi „ni sat vremena da bude u situaciju u kojoj joj nije prijatno“, a mnogi su to povezali sa njenom odlukom da ne razgovara sa glavnim glumicama u toj seriji.
Katral i njene koleginice su svađi već godinama, te su mnogi bili iznenađeni što je odlučila da se vrati u seriju. Podsećanja radi, Katral je tražila veću platu kada je saznala koliko je plaćena Sara Džesika Parker, prenosi „Elle“.
Čuvena Šarlot se godinama borila sa alkoholizmom i predrasudama jer je samohrana majka usvojene dece (FOTO)
Izvor: B92

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.