Izvor: B92, 22.Feb.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceo život pije samo Koka-kolu

Osijek -- Hrvatski penzioner Pero Ajtman iz sela Karanac, kod Osijeka, punih 40 godina pio je samo Koka-kolu.

U mladosti je redovno konzumirao vino i često dolazio kući pripit pa ga je majka, koja je bila pobožna žena, 1968. naterala da svečano obeća da više nikada neće pipnuti alkohol.

Iste te godine u Zagrebu je počela distribucija Koka-kole koja je ubrzo postala Perino omiljeno piće, do te mere da se prošle nedelje navršilo 40 godina kako pije samo to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << popularno piće.

"Koka-kola je bojom najviše ličila alkoholu. Ona je sada moja droga i piću je do kraja života", objasnio je Pero, dodavši da je pije ujutro, pre i posle ručka, popodne, za večeru pa čak i pre spavanja.

Ovaj penzioner, koji je održao obećanje dato majci i raskrstio s alkoholom, kaže da nikada nije imao nikakvih zdravstvenih problema

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.