CARICA: Smeta im što se nije našminkala, a ona...

Izvor: Mondo, 31.Avg.2016, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CARICA: Smeta im što se nije našminkala, a ona...

Ališa Kiz se na dodeli MTV nagrada pojavila bez šminke, što je izazvalo lavinu komentara...

Foto: Tanjug/Charles Sykes/Invision/AP

Pevačica je u junu napisala blog u kojem je objasnila zašto više ne želi da se šminka. Da podsetimo, govorila je o pritisku kojem su izložene devojke da se uklope u standarde lepote. Tada je napisala i da je često menjala svoj izgled ne bili se uklopila u ono što je od nje želela muzička industrija.

"Počela sam da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << postajem kameleon. Nikada nisam zaista bila ono što jesam, neprestano sam se menjala da bi me svet prihvatio", objasnila je.

Tako je odlučila da prestane da se šminka, da svetu pokaže ko je zaista, a kaže da joj je to omogućilo da se oseća moćnije, slobodnije.

Pojavila se na naslovnici "Veniti fera" bez šminke, takva je nastupila pred milionima ljudi pred finale Lige šampiona, a onda se i na crvenom tepihu na dodeli MTV VMA nagrada pojavila "golog" lica.

Mnoge je to oduševilo.

This whole no makeup ever thing Alicia Keys is doing has her glowing everywhere she goes.

— RN (@DopeEthiopian) August 29, 2016

LOVE @aliciakeys letting her beauty shine! The real deal! Thank you for helping girls think about expectations and if they want to opt in.

— Patricia Arquette (@PattyArquette) August 30, 2016

I love @aliciakeys no make up look. Showing girls its beautiful to be you is one of the greatest things to teach them.

— Glenna (@Glenna_mac) August 30, 2016

Međutim, drugi su njenu odluku protumačili pogrešno i optužili je da je protiv šminkanja.

"Revolucija Ališe Kiz je dobra za samopoštovanje mladih devojaka, ali lako je njoj kad je tako atraktivna...", komentarisali su na Twitteru.

Na negativne komentare reagovao je i Ališin suprug, koji je postavio video na Instagram. "Neko kod kuće sedi ljut jer se neko nije našminkao.Ona vam nije rekla da VI ne treba da se šminkate. Rekla je da ona ne želi da se šminka, to je stvar njenog izbora".

Onda je odreagovala i carica Ališa i ućutkala ih jednom porukom: Ljudi, to što se ja ne šminkam ne znači da sam generalno protiv šminkanja", napisala je na Twitteru.

Y'all, me choosing to be makeup free doesn't mean I'm anti-makeup. Do you! pic.twitter.com/Mg0Ug9YA9q

— Alicia Keys (@aliciakeys) August 29, 2016

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.