Bredli Kuper se zbog uloge ugojio 20 kilograma (FOTO)

Izvor: Story, 24.Jan.2015, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bredli Kuper se zbog uloge ugojio 20 kilograma (FOTO)

Glumac Bredli Kuper za potrebe uloge u filmu American Sniper morao je da se ugoji čak 20 kilograma, a kako bi to postigao, morao je da unosi čak 8 hiljada kalorija dnevno.

Bredli Kuper, foto: Profimedia

Teško je i da se zamisli kako u stvarnosti izgleda 8 hiljada kalorija, pa je zato nutricionista Dana Džejms sastavila dnevni jelovnik kako bi pokazala o kolikoj se količini i vrsti hrane radi.

Svakako se radi o velikoj količini hrane kvantitativno, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kad je u pitanju kalorijska vrednost, i ne čini se tako mnogo, budući da čak i relativno mala količina nekih namirnica sadrži zastrašujuće mnogo kalorija. Primera radi, užina koju čini 140 gr oraha sadrži oko 900 kalorija, što je gotovo polovina dnevnih potreba za kalorijama kod žena.

– Svakodnevno upoznajem žene koje uopšte nisu svesne toga koliko kalorija imaju namirnice koje jedu i ne prestaju da se čude tome što se goje, a uopšte ne jedu mnogo – kaže Džejms.

Izvor: Telegraf

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.