Boban Rajović nagrađuje najbolji remix sa 1.500 evra!

Izvor: Story, 15.Maj.2015, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban Rajović nagrađuje najbolji remix sa 1.500 evra!

Pesma Padobran sa kojom je Boban Rajović osvojio dve nagrade Pink Music festivala naišla je na odlične reakcije publike. Ljudi širom sveta snimaju se kako pevaju pomenuti Rajovićev hit a mnogi su već uradili i remix pesme.

Foto: Promo

To je Rajovića i njegov tim toliko oduševilo da su odlučili da pokrenu i jedno zanimljivo takmičenje.

Na zvaničnoj FACEBOOK stranici Bobana Rajovića objavljen je Padobran remix contest a >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << fond nagrada je 1.500 evra!

DJ-evi imaju vremena do 01.06 da šalju svoje remix verzije pesme Padobran nakon čega će BR Team sve pristigle remix-e kačiti na zvanični Jutjub kanal takmičenja, a onda sledi veliko finale.

Svi će imati vremena da punih dvadeset dana promovišu svoj remix a onaj koji do 20.06. sakupi najviše Jutjub pregleda osvaja 1.000 evra!

Preostalih 500 evra planirano je za remix koji sakupi najvise Jutujub lajkova, a obe pobedničke pesme će biti objavljene na CD-u REMIX-ovanih pesama Bobana Rajovića koji je već u pripremi a izaći će pod etiketom Rajovićeve izdavačke kuće BR:Enter Music.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.