Bob Geldof: Sebe krivim za smrt svoje ćerke

Izvor: Story, 17.Okt.2014, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bob Geldof: Sebe krivim za smrt svoje ćerke

Poznati roker u intervjuu za BBC priznao je da je u teškom psihičkom stanju nakon srmti svoje ćerke Pičiz u aprilu ove godine.

Bob Geldof, foto: screenshot

Ova dvadesetpetogodišnjakinja majka dvoje dece bila je zavisnik o heroinu što joj je na kraju presudilo.

- Stalno se vrtim u krug i preispitujem se šta sam još mogao da učinim. Na kraju dana znam da sam ja kriv jer sam joj otac. Nisam uspeo da joj pomognem i očito sam podvacio - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << potreseni Bob.

- Vraćam se natrag u prošlost i vrtim stalno iste prizore u glavi i pitam se gde sam i kada sam mogao da postupim bolje. Znao sam da se počela da se drogira i razgovarao sam sa njom o tome. Ali, ne želim da javno pričam o tim trenucima - rekao je i dodao kako je na kraju ipak pobedila činjenica da je ona punoletna osoba, svesna sveta oko sebe i da je ne može prisliti na nešto što ne želi.

- Kada je imala osamnaest godina, ja sam za njom čistio nered. Zabrljala bi i ja bih je kao uostalom svaki otac slab na svoje dete, izvlačio iz problema. Ponekad sam je preklinjao da prestane - rekao je Bob napomenuvši kako često plače.

- To traje deset minuta, a onda krenem dalje.

O svojoj čerki bez obzira na njemu zavisnost govori samo u sperlativima. Tvrdi kako je bila izuzetno bistra, ali nemirnog duha. Zato joj je, smatra, droga bila način da se nosi sa svojom neobičnom naravi.

- Ipak, znala je koje su prave vrednosti u životu i Bog joj je svedok da se trudild da živi normalnim životom, ali nažalost nije uspela. Moj život kao da je sav u nekim ponavljajućim epizodama. Na isti način je otišla njena majka, koje se 2000. godine predozirala, a Pičiz je morala da prolazi kroz pravi medijski pakao nakon toga. Sada su i njena deca u istom vrtlogu - porukučio je skrhkani Bob.

 

Izvor: jutarnji.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.