Izvor: B92, 19.Nov.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez struje 244 metra iznad zemlje

Las Vegas -- Grupa turista u Las Vegasu je zbog iznenadnog nestanka struje ostala da visi 90 minuta 244 metara iznad zemlje na rolerkosteru.

Šestoro posetilaca iz Japana bilo je sat i po vremena zaglavljeno na šinama rolerkostera, izbačenim devet metara od ivice kule Stratosfera, jedne od najviših građevina u Americi. Ona je nepredviđeno utonula u mrak kada je jedan automobil udario u obližnji transformator, piše lokalni list "Las Vegas Džurnal rivju".

Prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vožnje rolerkosterom, nazvanim "Veliki krik", putnici bivaju izbačeni velikom brzinom devet metara od ivice tornja, gde neko vreme ostaju da vise u prazno, da bi potom bili naglo vraćeni unazad. Toranj Stratosfera je visok 350 metara ili 100 spratova, a karte za rolerkoster koštaju oko 16 dolara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.