Besplatna radionica za decu tokom raspusta

Izvor: Mondo, 23.Jun.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna radionica za decu tokom raspusta

U organizaciji Prijatelja dece Čukarice održaće se besplatna radionica "Kultura i ja" namenjena osmacima i srenjoškolcima.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock/Liderina

Tokom pet dana deca će se u radionici baviti različitim kulturnim nasleđima i uticaju koji imaju na identitet pojedinca. Biće pokrenuta pitanja šta za njih predstavlja kultura, šta sve čini kulturu i koje je naše mesto u kulturi?

Volonteri i učesnici ranije održanih radionica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sada studenti umetničkih fakulteta, svoje znanje podeliće sa novim učesnicima radionice.

Sam program radionica podrazumeva razgovore, prezentacije, rad u grupama i igre kao i posetu kulturnom događaju za koje se učesnici opredele.

Radionica traje od 28.6. do 4.7. od 11 do 14 časova. Održava se u biblioteci "Laza Kostić", Turgenjevljeva 5 na Banovom brdu.

Prijave i dodatne informacije e-mail pdcukarica@gmail.com.

Radionica "Kultura i ja" je prva od četiri tematski različite radionice koje će Prijatelji dece Čukarice održati tokom letnjeg raspusta.

U julu i avgustu osnovci i srednjoškolci moći će da učestvuju na besplatnim radionicama "Leto u biblioteci" - male veštine odrastanja za osnovce, "Čarolija čitanja" – kreativno čitanje i pisanje i "Sopstvena kreacija, a ne tuđa kreatura" – svet ličnog razvoja, autentičnosti i samoodgovornosti.

Programi se realizuju pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Sekretarijat za sport i omladinu i Opštine Čukarica i u saradnji sa Bibliotekom grada Beograda.

Pročitajte i ovo:

Besplatna zabava tokom raspustaBesplatno na Adi ovog leta...---------------------------------------------------------MONDO aplikacija je ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.