Bahaćenje vozača na američki način FOTO

Izvor: B92, 13.Jan.2021, 14:46

Bahaćenje vozača na američki način FOTO

Negativan stav drugih vozača prema električnim automobilima, a posebno Tesla modelima, dovodi do nekih potpuno suludih reakcija.

Kao i oko mnogo čega drugog, američka javnost se polarizovala i u pogledu prihvatanja električnih automobila.

I dok ih neki nekritički obožavaju, drugi gaje iracionalnu mržnju prema vozilima na struju i ne libe se da to pokažu javno bahatim ispadima.

Neretko su protagonisti ovih akcija vlasnici masivnih SUV vozila i kamioneta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji se namerno parkiraju na mesta rezervisana za punjenje automobila na struju i tako blokiraju vozače koji žele da dopune svoje električno vozilo.

Najnoviji slučaj zabeležen je u Oregonu gde se vlasnik kamioneta Ram parkirao pored Teslinog punjača, dok je strujni kabl za punjenje gurnuo u izduvnu cev svog vozila.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.