BRAK SARE DŽESIKE PARKER OPET U KRIZI?

Izvor: Kurir, 01.Jun.2010, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAK SARE DŽESIKE PARKER OPET U KRIZI?

Sara Džesika Parker trenutno reklamira dugo očekivani film „Seks i grad 2“, a spekuliše se da je njen brak opet u krizi.

Izvori bliski njoj i njenom suprugu Metjuu Broderiku kažu kako sve više vremena provode odvojeno, a pogotovo u poslednjih nekoliko meseci. Navodno se njihov brak nikad nije ni oporavio od šoka koji je Metju priredio Džesiki kada je saznala da ju je prevario sa 25-godišnjom devojkom.

- Sara većinu vremena provodi u kancelariji, a Metju je uglavnom sam kod kuće. Ona nikad nije bila mršavija, a to je posledica rada, stresa i problema u privatnom životu. Teško da će ovog put prevazići krizu - zaključuje izvor blizak glumici.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.