BK10 predstavlja: Komunikacija u vremenu pandemije

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Maj.2020, 17:10

BK10 predstavlja: Komunikacija u vremenu pandemije

Takve su sve krizne situacije, jer one ruše ustaljene sisteme vrednosti, a iz njih kao pobednici izlaze samo oni koji su uspeli adekvatno da reaguju i da se prilagode. Možda je svima dosadilo ponavljanje, ali „živimo u takvom vremenu“ aludira na poruku da se tom vremenu trebamo prilagoditi.

Zbog toga je agencija Via Media, prilagođavajući se na taj način i sama novonastaloj situaciji, osetila da svojom jubilarnom, desetom Brending konferencijom treba da ponudi rešenja i odgovore >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << na brojna pitanja izazvana pandemijom korona virusa. Dospeli su – da podsetimo na jedan od ranijih slogana Brending konferencije – u novi “branding jungle“, koji valja preživeti i iz njega izaći kao pobednik. U takvoj situaciji, koga boljeg konsultovati nego rođene pobednike i survivere, koji će nam pod ovogodišnjim sloganom „The show must go on“ pokazati kako ćemo dalje, jer se više niko ne pita da li ćemo.

Konferencija je promenila lokaciju i format, pa se tako preselila u digitalno okruženje u trajanje od 5 uzastopnih dana u kojima će nas kroz online predavanja i radionice stručnjaci svetskog renomea voditi kroz najvažnije teme koje muče kreativnu industriju u vreme krize.

Jedan od njih, dizajner po zvanju, a budni sanjar po karakteru, Davor Bruketa je čovek čiji su oštri intelekt, duboki uvidi i neobuzdana mašta pravi kvaliteti koji nas mogu dovesti do svetla na kraju ovog tunela. On će kroz prizmu svog, četvrt veka dugog, radnog iskustva u oblasti advertisinga, na desetoj Brending konferenciji s nama iskomunicirati priču o novoj komunikaciji. Zašto su neki brendovi komunicirali sa svojim potrošačima tokom krize, a neki nisu? Kako biti među brendovima koji će iz ove situacije uspeti da izvuku korist, u smislu jačanja kroz jasno, suštinsko definisanje ili redefinisanje svoje svrhe kroz komunikaciju, ali i mnoga druga pitanja, čekaju gospodina Bruketu 18. maja na početku BK10 Online Week-a. Mi ćemo nestrpljivo čekati odgovore.

Prvi čovek New Moment New Ideas Company, jedne od najnagrađivanijih kreativnih agencija u regiji, Žarko Sakan će nam dati svoj uvid u novonastalu krizu. “Možda smo uspešni i zato što ovaj posao ne radimo, već živimo“, rekao je u jednom razgovoru, i te reči mogu biti zvezda vodilja koja će brendovima osvetliti put u neizvesnu budućnost. Da bi nadrastao i pobedio ovu i svaku drugu krizu, brend mora biti značajan. Žarko će nam 20. maja reći kako.

Davor Bruketa i Žarko Sakan, dva mladića sa ogromnim iskustvom u brending i advertising industriji, pravi su ljudi u pravom trenutku. Vi se zbog toga nađite na pravom mestu i ne propustite desetu Brending konferenciju, koju ste ove godine dobili na poklon, željom organizacijskog tima, a povodom obeležavanja njihovog jubileja. Svoje besplatno učešće obezbedite registracijom na linku: www.branding.ba/10/.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.