BEKAMOVI, ELTON DŽON I GAJ RIČI NA KRALJEVSKOM VENČANJU

Izvor: Kurir, 23.Apr.2011, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEKAMOVI, ELTON DŽON I GAJ RIČI NA KRALJEVSKOM VENČANJU

LONDON - Fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija, pevač Elton Džon, glumac Rouan Atkinson i režiser Gaj Riči uvršteni su u zvaničnu listu zvanica koje će prisustvovati venčanju britanskog princa Vilijama i Kejt Midlton

LONDON - Fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija, pevač Elton Džon, glumac Rouan Atkinson i režiser Gaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Riči uvršteni su u zvaničnu listu zvanica koje će prisustvovati venčanju britanskog princa Vilijama i Kejt Midlton.

Članovi kraljevskih porodica Bahreina, Danske, Španije i Maroka takođe će doći na venčanje zakazano za 29. april u Vestminsterskoj opatiji u Londonu, potvrđeno je danas iz kraljevske palate.

Među zvanicama će biti i državni zvaničnici, veterani rata u Avganistanu i humanitarni radnici.

Palata je saopštila da je na venčanje pozvala samo monarhe, a da političkim liderima stranih zemalja - među kojima su američki lider Barak Obama i francuski predsednik Nikola Sarkozi - nisu poslate pozivnice.
Pogledaj vesti o: Kraljevsko venčanje

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.