BBC i Discovery potpisali ugovor vredan 351 milion evra

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Apr.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BBC i Discovery potpisali ugovor vredan 351 milion evra

BBC i kanal Discovery potpisali su najveći ugovor o prodaji programskog sadržaja u istoriji britanskog javnog servisa vredan 300 miliona funti (351 milion evra).

Ovaj ugovor znači da će prirodnjačke emisije po kojima je BBC slavan biti emitovane na novom Discovery kanalu.

To je najveći ugovor o programskom sadržaju koji je BBC potpisao„, rekao je generalni direktor BBC-ja Toni Hol i dodao da je saradnja potpisana za sledećih 10 godina.

Discovery >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << će svetski poznate prirodnjačke emisije BBC-ja emitovati na novoj platformi koja će biti dostupna svuda osim u Velikoj Britaniji, Republici Irskoj i Kini.

Ta Discovery-jeva platforma će početi sa radom do kraja 2019. godine.

BBC i Discovery će zajedno raditi i na snimanju novih prirodnjačkih emisija. Njih će BBC da emituje u Velikoj Britaniji.

Pretplatnici u Velikoj Britaniji će zaista imati koristi od ovoga jer koliko god novca da zaradimo od ovog aranžmana, naravno da ćemo ga uložiti u nove programe koje oni mogu da gledaju„, rekao je lord Hol.

Istovremeno, moći će da vide i nove programe koje ćemo raditi razvijati zajedno sa Discovery-jem.

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.