Izvor: Luftika.rs, 12.Mar.2024, 12:39

Apel majke nestalog Marka iz Veternika: “Svaka pomoć nam znači”

Aranka Majstorovć, majka nestalog Marka Majstorovića iz Veternika, kojem se svaki trag gubi 2. marta kada je kada je otišao na pecanje na kanal DTD u novosadskom naselju Klisa, za Telegraf.rs je izjavila da apeluje na sve koji su u mogućnosti da pomognu u potrazi za njenim sinom i da im svaka pomoć znači.
– Nema novih informacija. Potraga se nastavlja. Apelujemo na to da nam je potrebna pomoć u potrazi za Markom. Svaka vrsta pomoći nam znači – rekla je Aranka.
Podsećamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << njegova sestra za Telegraf je izjavila da su ronioci danima na terenu i da pretražuju predeo kod kanala kod TC “Big” u Novom Sadu prema brani, jer je tu pecao.
On je u subotu 2. marta krenuo na pecanje, nakon čega mu se gubi svaki trag.
Slučaj je prijavljen novosadskoj policiji i u toku je intenzivna potraga za njim.
Za sada nije poznato da li je nađeno nešto od njegovih stvari na mestu gde je pecao, a koje se nalazi u blizini prevodnice na kanalu.
Iz Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici nestale dve sestre, nema ih već 12 dana

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.