Andreja Pejić zasenila Tejlor Svift na koncertu! (FOTO/VIDEO)

Izvor: Story, 22.Jul.2015, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andreja Pejić zasenila Tejlor Svift na koncertu! (FOTO/VIDEO)

Čini se da je Tejlor Svift dodala još jednu osobu na listu najboljih prijateljica

Tejlor i Andreja, foto: Facebook

Ovog puta u pitanju je Andreja Pejić, transrodni model poreklom iz Bosne i Hercegovine, koji joj se u nedelju u Čikagu pridružila na scenu.

Uz Andreju Pejić, na sceni je bila i Lili Donaldson, model Victoria's Secreta, a sve tri zajedno plesale su uz veliki hit Tejlor Svift Style.

Društvene mreže odmah su eksplodirale >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << s komentarima zadovoljnih fanova, a u intervjuu koji jedala ovim povodom, Andreja je objasnila kako je kako je došlo toga da zapleše na sceni sa popularnom Tejlor, priznavši da je osećaj bio neverovatan.

- Tejlor i ja imamo mnogo zajedničkih prijatelja, ali do sada nismo imale priliku da se upoznamo. Na koncertu mi je društvo pravila Lili Donaldson, a Tejlor nas je u jednom momentu zamolila da joj se pridružimo na sceni. To je bila jedna od najuzbudljivijih stvari koje sam ikada uradila - rekla je Andreja, a zatim objasnila koliko se takav nastup razlikuje od onog na modnoj pisti.

- Znate, na koncertu je bilo 60 hiljada ljudi, tako da te dve stvari uopšte i ne mogu da se upoređuju. Ipak, osećala sam se prirodno, verovatno zbog toga što je Tejlor bila divna i izuzetno prijatna - kako na sceni tako i u bekstejdžu - kaže Andreja.

Tonight @andrejapejic and @LilyMDonaldson SHUT DOWN the runway. Crowd went insane!! #1989tourchicago pic.twitter.com/Dv3bdSVJ9L

— Taylor Swift (@taylorswift13) July 20, 2015

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.