Anabela Atijas naježila sve STRAŠNIM PRIZOROM AUTOBUSA U PLAMENU (foto)

Izvor: Story, 01.Jun.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela Atijas naježila sve STRAŠNIM PRIZOROM AUTOBUSA U PLAMENU (foto)

Pevačica Anabela Atijas naježila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram kada je podelila zastrašujuć snimak zapaljenog autobusa. Naime, Anabela je prisustvovala stravičnom prizoru na graničnom prelazu Srbije sa Makedonijom, a sve je zabeležila kamerom svog mobilnog telefona. Na snimku se jasno čuje da je Anabela preplašena zbog onoga što je doživela na putu, a ... The post Anabela Atijas naježila sve STRAŠNIM PRIZOROM AUTOBUSA U PLAMENU (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

"MOGLI SMO DA NASTRADAMO" Anabela doživela dramu na autoputu, VOZILO U PLAMENU ostavilo sve u šoku

Izvor: Blic, 01.Jun.2019

Pevačica Anabela Atijas naježila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram kada je podelila zastrašujuć snimak zapaljenog vozila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.