Izvor: SrbijaNet.rs, 29.Dec.2010, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana i Novak startuju protiv Kazahstana na Hopman kupu

Na tradicionalnom Hopman kupu, koji će biti održan u Pertu od 1. do 8. januara, reprezentacija Srbije, za koju će nastupiti Ana Ivanović i Novak Djoković, igraće u A grupi sa selekcijama Belgije, Kazahstana i Australije. U prvom kolu Srbija će se 2.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HK: Srbija sa Kazahstanom na startu

Izvor: B92, 29.Dec.2010

Na Hopman kupu, reprezentacija Srbije, za koju će nastupiti Ana Ivanović i Novak Đoković, igraće u A grupi sa selekcijama Belgije, Kazahstana i Australije. ..U prvom kolu Srbija će se 2. januara sastati sa Kazahstanom. Ivanovićeva će igrati protiv Jaroslave Švedove, a Đoković protiv Andreja...

Nastavak na B92...

Ana i Nole kreću za vikend

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2010, 14:46

Ana Ivanović i Novak Đoković u nedelju startuju na "Hopman kupu" u Pertu. Prvi rivali Kazahstan, odnosno Golubev i Švedova.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.