Ambasador Maroka u Srbiji vas poziva...

Izvor: Mondo, 13.Sep.2017, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador Maroka u Srbiji vas poziva...

... na Nedelju Marokanske domaće radinosti u Beogradu.

Foto: Promo

Ambasador Maroka u Srbiji Mohammed Amine Belhaj vas poziva da od 15. do 24. septembra dođete na na Kalemegdan i uživate u prezentaciji ručnih radova i zanatlija iz svih oblasti ove prelepe zemlje.

Nedelja Marokanske domaće radinosti u Beogradu se organizuje povodom proslave 60 godina dobre saradnje Srbije i Kraljevine Maroko.

Svoje radove će izložiti oko 10 umetnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a za dobaru atmosferu pobrinuce se bend Gnaoua, koji izvodi tradicionalnu marokansku muziku.

Osim toga, 15. septembra će u Skupštini grada biti održana modna revija dizajnerke Salme Debag, koja je rodom iz grada Feza.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.