Amal Kluni prvi put razbesnela javnost

Izvor: Story, 06.Maj.2015, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amal Kluni prvi put razbesnela javnost

Otkako se pojavila na javnoj sceni, poznata advokatica za ljudska prava ne prestaje da oduševljava svojim modnim kombinacijama, ali i uspešnom karijerom zbog koje je mnogi poštuju, međutim poslednji modni izlet koštao ju je dobre reputacije

Amal Kluni, foto: Profimedia, Instagram

Čini se kako ni miljenica Amal Kluni nije imuna na kritike, s toga su joj mnogi zamerili što je uslikana u društvu poznatog dizajnera koji je optužen za antisemitske izjave. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

Džon Galiano, jedan od najpoznatijih i najbogatijih dizajnera na svetu, početkom 2011. godine uhapšen je u Parizu i kažnjen sa šest meseci zatvora zbog vređanja i antisemtiskih izjava upućenih jednoj gospođici, koja je sa dečakom sedela za stolom pored njegovog.

Ali čini se da poznatoj advokatici za ljudska prava to nije zasmetalo i rado je pozirala sa kontroverznim dizajnerom pre izlaska na crveni tepih velikog modnog događaja, Met Gale. Međutim, istog časa se našla na meti kritika na društvenim mrežama.

Haljina u kojoj je supruga Džordža Klunija zablistala, takođe je privukla pažnju, a dobrom raspoloženju pomoglo je i razmenjivanje nežnosti na crvenom tepihu sa suprugom, sa kojim je u braku osam meseci.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.