Aleksandra Kovač prvi put iskreno o svađi sa sestrom

Izvor: Story, 24.Feb.2015, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Kovač prvi put iskreno o svađi sa sestrom

Kristina Kovač prošle godine javno se odrekla svoje sestre Aleksandre što je izazvalo ogromnu buru u srpskoj javnosti.

Aleksandra i Kristina Kovač, foto: Kurir

Nakon kraćeg vremena Kristina je objavila da se rasplakala zbog Aleksandrine pesme, što je izazvalo spekulacije da će se sestre pomiriti. Međutim, pet meseci nakon tog skandala Aleksandra se ponovo oglasila i rekla da do pomirenja nije došlo.

- To je nešto što je nažalost >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << tako. Dugo nismo u kontaktu, putevi su nam se razišli. Ono što se dogodilo i dalje je bez objašnjenja i izvinjenja, videćemo - rekla je Aleksandra.

Aleksandra će ove godine zameniti svoju sestru u žiriju jednog muzičkog takmičenja, a na pitanje da li postoji mogućnost da joj Kristina bude specijalni gost u žiriju, pevačica se nije mnogo protivila.

- Sve je moguće - kratko je rekla Aleksandra kroz osmeh.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.