Ako te neko pozove na doček u minut do 12...

Izvor: Mondo, 31.Dec.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako te neko pozove na doček "u minut do 12"...

Za početak - ne paniči! Sedi i pročitaj ove savete - za to ti treba 10 minuta, a ako nas poslušaš, bićeš spremna za 40 minuta.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Prvi korak: kupatilo i prvih 10 minuta

Nemaš vremena za tuširanje, već samo da "osvežiš kritične tačke": pazuh, genitalije, zubi, lice. Dok to radiš, razmišljaj šta ćeš da obučeš. Ako ti noge nisu obrijane, zaboravi na haljine i suknje, osim ako nemaš debele grilonke. Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zaboravi na mackanje kremicama - namaži samo podlogu za šminku, a ostatak kože ćeš negovati već sutra ujutru. Nokti ne moraju biti bojadisani, ali moraju biti uredni - ako imaš ostatke nekog starog laka, skini ga obavezno. Kosu pokupi u rep ili punđu, a ako je kratka, napravi onaj "mokti" izlged tako što ćeš je izgužvati prstima na koje si nanela malo gela.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Drugi korak: šminkanje i drugih 10 minuta

Ako još ne znaš šta ćeš da obučeš, našminkaj se univerzalno: roze-narandžasto rumenilo, malo providnih šljokica po gornjim kapcima, crni ajlajner, karmin boje mesa (slaže se uz sve), a obrve iscrtaj uobičajeno. Maskaru nemoj da zaboraviš, to je ključni faktor glamuroznog izgleda, uz crveni karmin, ako znaš da će se slagati uz tvoju toaletu. Dakle - SAMO NE EKSPERIMENTIŠI!

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Treći korak: oblačenje i poslednjih 10 minuta

Kec u rukavu je mala crna haljina, uz koju mogu čak i debele grilonke (u bilo kojoj boji) i crna obuća. Ok, nemaš haljinu, da li imaš kožne pantalone, belu košulju i bisere? Bilo kakve pantalone koje ti savršeno stoje, crnu uzanu majicu i upadljivu ogrlicu? Ništa od toga? Seti se u čemu si poslednji put sve "oborila s nogu" na nekoj žurci, i ponovi isti stajling, niko neće primetit, veruj nam.

Foto: Splash News

Četvrti korak: pakovanje za koje ti treba 5 minuta

Mala tašna je bolja od velike, naročito ako može da se okači o rame, jer ti neće smetati da đuskaš. Unutra stavi: karmin, rumenilo, ključeve od stana, novac, ličnu kartu, telefon, naravno, a možda i punjač.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Peti korak: spremna si!

Naprskaj parfem, obuci kaput i ĆAO!

PIŠI NAM KAKO SI SE PROVELA I DA LI SI USPELA DA SE SPREMIŠ ZA 40 MINUTA. MOŽDA I ZA KRAĆE VREME?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.