Ahold Delhaize uspešno završio spajanje

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 25.Jul.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ahold Delhaize uspešno završio spajanje

Ahold Delhaize danas počinje zvanično da trguje na berzama Euronekst Amsterdam i Euronekst Brisel, nakon uspešno okončanog procesa spajanja 23. jula

Ahold Delhaize počinje rad kao jedna od najvećih svetskih kompanija u maloprodaji, postaje lider u oblasti supermarketa i internet trgovine, kao i u segmentu održivog razvoja.

Danas počinje novo značajno poglavlje koje nam omogućava jedinstvenu priliku da pružimo još više kupcima i društvu, zaposlenima i akcionarima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Na temelju zajedničkih vrednosti, poslovanja koje se savršeno dopunjuju i nasleđem uspeha na koje smo ponosni, nastavljamo da održavamo lidersku poziciju posebno na istočnoj obali SAD, kao i u Evropi. Naše uspešne internet prodavnice i 22 glavna lokalna prodajna formata omogućavaju nam da ponudimo najbolje prehrambene proizvode, inovacije, vrednosti, kao i da pružimo doprinos lokalnim sredinama u kojima poslujemo. Želim da se zahvalim zaposlenima na posvećenosti i vrednom radu koji su omogućili da Ahold Delhaize počne poslovanje sa značajnom prednošću, izjavio je Dik Bur (Dick Boer), generalni direktor Ahold Delhaizea.

Ahold Delhaize je rezultat spajanja Aholda i Delhaize grupe, koje je najavljeno 24. juna 2015, a zvanično završeno 24. jula 2016. godine. Nova kompanija ima tradiciju dugu gotovo 150 godina. Ahold Delhaize ima više od 375.000 zaposlenih, 22 glavna lokalna brenda u 11 zemalja koja nedeljno opslužuju više od 50 miliona kupaca.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Novi RSreg – nove funkcije i veća bezbednost registracije domena

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 25.Jul.2016

Fondacija RNIDS 26. jula 2016. prelazi na novi Sistem za registraciju naziva internet domena „RSreg 2.0“, kojim se registruju nazivi internet domena u nacionalnim internet domenima najvišeg nivoa .RS i .СРБ..Novi RSreg je rezultat višegodišnjeg razvoja od strane domaćih stručnjaka i prati...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.