Aca Lukas za Novu godinu na Trgu u Beogradu

Izvor: Story, 02.Nov.2017, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Lukas za Novu godinu na Trgu u Beogradu

Aleksandar Vuksanović, odnosno Aca Lukas, pevaće na gradskom dočeku 2018. godine, saznaje Alo. Lukas se o nastupu dogovorio pre nekoliko nedelja, a za razliku od brojnih poznatih kolega koje su nastupale na gradskom dočeku, nije imao posebnih zahteva od organizatora, piše taj list. Odluka da baš ovaj folker nastupi na dočeku još uvek nije zvanično ... The post Aca Lukas za Novu godinu na Trgu u Beogradu appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Aca Lukas za Novu godinu na Trgu u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 02.Nov.2017

Folk pevač Aca Lukas, nastupiće za doček Nove godine na Trgu republike u Beogradu FOLK pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, pevaće za doček Nove godine na Trgu republike u Beogradu.Lukas se o nastupu za novogodišnju noć sa organizatorima dogovorio pre nekoliko...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.