ARMI HAMER GLUMI PRINCA U FILMU O SNEŽANI

Izvor: Kurir, 27.Mar.2011, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ARMI HAMER GLUMI PRINCA U FILMU O SNEŽANI

LOS ANĐELES - Holivudski glumac Armi Hamer, poznat iz filma "Društvena mreža", igraće princa u novom filmu o Snežani, preneto je na sajtovima koji prate šou biznis.

Ulogu zle kraljice igraće Džulija Roberts, a još se ne zna koja će glumica biti Snežana, mada se spekuliše s imenom Sirše Ronan.

Film po bajci braće Grim režiraće Tarsem Sing, a planirano je da u bioskope stigne juna 2012. Taj film zasad nema naslov.

U Holivudu se sprema još jedna verzija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << klasične bajke, pod nazivom "Snežana i lovac" čije bi prikazivanje trebalo da počne decembra 2012. Tu priču režira Rupert

Sanders, Snežanu igra Kristen Stjuart, a Šarliz Teron će biti zla kraljica. Vigo Mortensen je odustao od projekta "Snežana i lovac".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.