ANĐELINA DŽOLI SA POSTRADALIMA U PAKISTANU

Izvor: Kurir, 07.Sep.2010, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANĐELINA DŽOLI SA POSTRADALIMA U PAKISTANU

ISLAMABAD - Američka glumica Anđelina Džoli, koja je ujedno i ambasadorka dobre volje UNHCR-a, doputovala je danas u Pakistan kako bi se srela sa postradalima u poplavama koje već mesec i po dana pogađaju ovu azijsku zemlju.

Nakon što je poklonila 100.000 dolara vladi u Islamabadu, 34-godišnja Džoli odlučila je da lično dođe u Pakistan kako bi privukla pažnju svetske javnosti na tešku situaciju u kojoj se nalazi 21 milion ljudi, pogođenih najgorim poplavama u istoriji te >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zemlje, ističe se u saopštenju UNHCR-a.

Poznata glumica će obići severozapad zemlje, gde će se sresti sa raseljenim osobama i humanitarnim radnicima.

Ovo nije prvi put da Anđelina Džoli dolazi u Pakistan. Od kada je postala ambasadorka dobre volje 2001. godine, tri puta je boravila u toj zemlji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.