AMSS: Promenljivo vreme u Srbiji, mokri kolovozi

Izvor: B92, 28.Nov.2019, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Promenljivo vreme u Srbiji, mokri kolovozi

Beograd -- Vozače danas, prema rečima meteorologa, očekuju promenljive vremenske prilike u većem delu zemlje mokri kolovozi, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kiša koja je u toku noći padala, a koja je najavljena i za danas, uslovljava mokre kolovoze, pa se vozačima savetuje da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu.

Posebna opreznost potrebna je i na putevima preko planinskih prevoja i po kotlinama, gde je pored kiše, prisutna i jutarnja magla, a zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << učestalih odrona treba voziti oprezno na putevima kroz šumska područja, klisure ili stenske useke.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije, na naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja.

Nema dužih zadržavanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati, na Kelebiji i Bačkoj Palanci pet sati, a na Batrovcima deset sati.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.