ALBUM EJMI VAJNHAUS NAJPRODAVANIJI U BRITANIJI

Izvor: Kurir, 25.Avg.2011, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBUM EJMI VAJNHAUS NAJPRODAVANIJI U BRITANIJI

LONDON - Mesec posle smrti pevačice Ejmi Vajnhaus, njen album "Back to Black" je postao najprodavaniji album u 21. veku u Velikoj Britaniji

LONDON - Mesec posle smrti pevačice Ejmi Vajnhaus, njen album "Back to Black" je postao najprodavaniji album u 21. veku u Velikoj Britaniji, saopštila je u sredu britanska diskografska agencija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Album snimljen 2006. godine, s hitovima "Rehab" i "Valerie", počeo je više da se prodaje posle njene smrti 23. jula u Londonu.

Pevačica je pronađena mrtva u svom domu u Londonu.

Obdukcijom nije utvrđen uzrok njene smrti, a policija je tada objavila da njenu smrt smatra nerazjašnjenom ali ne i sumnjivom.

Album je osvojio pet nagrada Gremi i do sada je prodat u 3.259.100 primeraka.

Prethodni rekord, pre albuma Ejmi Vajnhaus, držao je album "Back to Bedlam" Džejmsa Blanta. Taj album je izašao 2005. godine i prodat je u 3.245.118 primeraka.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ejmin album najprodaviniji album u Britaniji (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Avg.2011

Mesec posle smrti pevačice Ejmi Vajnhaus, njen album "Back to black" postao je najprodavaniji album u 21. veku u Velikoj Britaniji, saopštila je u britanska..diskografska agencija...Mič Vajnhaus: Srećan sam što je umrla "čista"!.."Smrt Ejmi Vajnhaus", najtraženija na Guglu!..Poslušajte deo nove...

Nastavak na S media...

Bestseler 21. veka

Izvor: SEEcult.org, 25.Avg.2011

Nagrađivani album “Back to Black” Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) postao je najprodavaniji u Velikoj Britaniji u 21. veku, svega mesec dana posle njene smrti. Zvanična britanska lista saopštila je da je album “Back to Black” preuzeo prvo mesto na listi najprodavanijih albuma u Britaniji od početka...

Nastavak na SEEcult.org...

"Back To Black" je album veka u VB

Izvor: B92, 25.Avg.2011

Poslednji album pokojne soul pevačice Ejmi Vajnhaus ''Back to Black" postao je, posle njene smrti, najprodavaniji album veka u Britaniji...Album iz 2006. godine prodat je u 3.259.100 primeraka, saopštila je kompanija koja prati britanske muzičke liste ''Ofišal čart kompani " (Official Chart Company)....

Nastavak na B92...

Album Ejmi Vajnhaus naprodavaniji u poslednjih 100 godina

Izvor: Svet plus, 25.Avg.2011

Album iz 2006. godine prodat je u 3.259.100 primeraka, saopštila je kompanija koja prati britanske muzičke liste ''Ofišal čart kompani ldquo; (Official Chart Company). Rekord je pre nje držao Džejms Blant sa svojim albumom nbsp; iz 2005. ''Back To Bedlam ldquo; koji je prodat u 3.241.118 primeraka.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.