A zato ti imaš takvu guzu (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 02.Jun.2016, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A zato ti imaš takvu guzu (FOTO, VIDEO)

Pogledajte šta jede i kako trenira devojka o koju se otimaju holivudske zvezde.

Foto: Instagram/jnlworldwide Dženifer Nikol Li

  Fitnes model Dženifer Nikol Li trenira mnoge glumice, manekenke i TV voditeljke. Osim što im pokazuje vežbe, ona ih uči i šta treba da jedu, a šta ne, motiviše ih, pre svega ličnim primerom.

Naime, nekada je i sama bila bucka - imala je 90 kilograma nakon što je rodila blizance.

Sada izgleda fenomenlano, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali se ne predaje. Vredno trenira i svima savetuje da iskoriste svaku priliku da urade nešto dobro za svoje telo.

Pogledajte u foto galeriji kako ona trenira na plaži:

Što se ishrane tiče, Dženifer je vegetarijanac i kaže da je zbog zdravlja i lepote "raskinula" sa lošom hranom, isto kao što treba ostaviti lošeg dečka koji vam više ne prija.

"Uživam u namirnicama koje mi daju energiju, a koje imaju malo ugljenih hidrata, malo masti i najmanje šećera. Jedem hranu koja ima dosta vode i vlakana. Zapamtite - vi ste ono što jedete, zato jedi dobre stvari."

Pogledajte šta je uvek u njenom frižideru:

A video posted by Jennifer Nicole Lee (@jnlworldwide) on Apr 10, 2016 at 12:16pm PDT

Ovo jede za doručak:

"Napravite kašu od ovsenih pahuljica i kokosovog mleka, dodajte pola šake indijskog oraha, cimeta i kakaa na vrh kašičice, iseckano voće po ukusu, ja sam stavila: sveže breskve i dudinje."

A video posted by Jennifer Nicole Lee (@jnlworldwide) on Mar 14, 2016 at 4:56am PDT

Ovo je njen recept za jelo do spanaća:

"Opran spanać spustite na kratko u kipuću vodu, zatim ga ocedite i stavite na toplo ulje od kikirikija. Dodajte tikvice, kao i zelenu boraniju, koju ste takođe kratko obarili u vrućoj vodi. Kada spanać i boraniju budu gotovi, a za to ne treba mnogo, dodajte nekoliko kriški kruške, tucanu suvu papriku i listiće đumbira. Ovo je jelo koje može imati različite varijacije, pa slobondo eksperimentišite. Bitno je da spanać bude dominantan jer to je hrana od koje je i Popaj jak", kaže Dženifer.

A video posted by Jennifer Nicole Lee (@jnlworldwide) on Apr 4, 2016 at 11:05am PDT

 A na kraju dana, za večeru, predlaže sledeće:

"Iseckajte svežu šargarepu, slatke paprike, nekoliko komada sušenog paradajza, dodajte prstohvat himalajske soli, a preko svega iscedite limun."

A video posted by Jennifer Nicole Lee (@jnlworldwide) on Mar 9, 2016 at 8:55am PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.