Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Apr.2023, 20:33

9. Festival saradnje i solidarnosti „OKej“ u Beogradu

Festival međugeneracijske saradnje i solidarnosti „OKej“ 2023, danas je počeo u CK „Vlada Divljan“, pod sloganom „Mesto gde se sastaju prijatelji“. Festival tradicionalno, po deveti put, organizuje Gerontološki centar Beograd, sa ciljem unapređenja međugeneracijske tolerancije i empatije kroz kulturu, istraživanje odnosa i stvaranje društva „svih generacija“. Princeza Katarina je na otvaranju istakla da su ovakvi … Članak 9. Festival saradnje i solidarnosti „OKej“ u Beogradu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Selaković: Starima omogućiti dostojanstveno starenje, a mladima priiku za razvoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2023

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković otvorio je danas deveti Festival međugeneracijske saradnje i solidarnosti "OKej", koji se ove godine održava pod sloganom Mesto susreta prijatelja", poručivši, pored ostalog, da starijima treba omogućiti dostojanstveno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.