48 sati svadba: Emisija bez mlade i voditeljke?!  (FOTO)

Izvor: S media, 15.Nov.2011, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

48 sati svadba: Emisija bez mlade i voditeljke?! (FOTO)

U okviru emisije "48 sata svadba", venčalo se više od 300 parova. A produkcijska kuća "Imoušn" nema nameru da stane na tom broju. Život ove popularne emisije se nastavlja.

Sedma sezona emisije "48 sati svadba" donosi nove zaplete, nove situacije i nove običaje. Ono sto je ostalo po starom jeste - ljubav.

Udala se voditeljka emisije "48 sati svadba"

Emisija "48 sati svadba" na Pinku?!

Irena rodila ćerku Neru

Ekipa emisije krenula je na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << još jedno snimanje. Ali desile su se nepredviđene okolnosti. Pobegli su im i mlada i voditeljka. Morali su da se snađu i snašli su se. A kako su se izvukli iz te, naizgled, bezizlazne situacije, pogledajte u sredu i četvrtak u 22:30h. na TV Pinku.

Da li je možda bivši učesnik i pobednik kuće "Velikog brata" Miki Đuričić novi voditelj ove emisije?

Nastavak na S media...






Povezane vesti

48 sati svadba bez mlade i voditeljke?! (Foto)

Izvor: Svet plus, 15.Nov.2011

Sedma sezona emisije 48 sati svadba ponovo će doneti nove zaplete, nove običaje i nove situacije.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.