4 laži o uspešnim ženama

Izvor: 24sata, 17.Okt.2014, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

4 laži o uspešnim ženama

Nekako uvek u filmovima ispadne da su takve žene grozne šefice, grozne prijateljice i grozne partnerke koje potajno mrze svoj uspeh.

Sve smo ih čule u američkim filmovima.

1. One nemaju dušu

Nekako uvek u filmovima ispadne da su takve žene grozne šefice, grozne prijateljice, grozne partnerke i gotovo da ne postoji izuzetak.

2. Njihovi partneri ih varaju

A tu postoji cela paleta razloga: od toga što su slabići pa >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << ne mogu da se nose sa njihovim uspehom, do toga što one nemaju vremena da se posvete partneru. I uvek su one krive za njegovu neveru, jer su uspešne.

3. One potajno mrze svoj uspeh

Baš poput Džulije Roberts u "Nothing Hillu".

4. One su loše majke

Barem sve tako misle. Ako ne dođu na svaku školsku predstavu ili ujutro ne stignu da naprave doručak svom detetu, za njih je to smak sveta i one su podbacile u majčinskoj ulozi. Ah, taj Holivud.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.